Mercedes EQS 580 4MATIC

Stel je voor: een elegant meesterwerk van Duitse technologie en luxe. De Mercedes-Benz EQS 580 4MATIC, een meesterwerk van Duitse technologie en luxe. Met een kilometerstand van slechts 22.678 km, bijna als nieuw, biedt deze elektrische auto compromisloze prestaties en betrouwbaarheid.

De EQS 580 4MATIC is niet zomaar een elektrische auto. Met zijn krachtige elektrische aandrijflijn brengt hij je vliegensvlug van 0 naar 100 km/u, zonder enige uitstoot. Een symbool van vooruitstrevende technologie.

Deze auto is ook een pionier op het gebied van technologische innovatie. Het geavanceerde infotainmentsysteem synchroniseert naadloos met je smartphone, terwijl het luxe interieur is doordrenkt met fijne materialen en met de hand vervaardigde details.

Daarnaast biedt de EQS 580 4MATIC geavanceerde veiligheidsfuncties en rijhulpsystemen, waardoor je met vertrouwen en gemoedsrust de weg op kunt.

Kortom, de Mercedes-Benz EQS 580 4MATIC is een meesterwerk op wielen. Met zijn harmonie van prestaties, luxe en technologie, is deze auto klaar voor nieuwe avonturen. Waar wacht je nog op? Stap in en geniet van elke seconde achter het stuur van deze buitengewone auto.

Neem contact met ons op voor een proefrit of een bezichtiging!

Sales@jlcbb.com
020 261 23 38

Om nog langer zorgeloos rond te kunnen rijden bieden wij de auto aan in combinatie met een van onze afleverpakketen.

(€695,-) Standaard afleverpakket:

– Onderhoudsbeurt
– APK van minimaal 6 maanden
– 12 maanden garantie, de Instap Garantie dekt de belangrijkste delen van de motor, aandrijving, transmissie, koelsysteem, brandstofsysteem en emissiesysteem.
– Professionele poets/reinigingsbeurt
– Volle brandstoftank

(€1.295,-) Uitgebreide afleverpakket:

– Onderhoudsbeurt
– Nieuwe APK
– 12 maanden garantie, de Uitgebreid Garantie biedt de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie.
– Professionele poets/reinigingsbeurt
– Volle brandstoftank
– Aflevering aan huis

STUUR ONS EEN BERICHT

    Mercedes EQS 580 4MATIC:
    139.950,-
    Date: